Shoppen, eten en genieten op het Melmerpark in Kampen!

De winkels

Danny van Riessen uit Kampen neemt prestigieuze internationale Ray Kroc Award in ontvangst

Amsterdam, 1 mei 2018 – Danny van Riessen is verkozen tot beste Restaurant Manager 2018 van McDonald’s Nederland. Tijdens de tweejaarlijkse World Wide Convention van McDonald’s in Orlando ontving Danny, Restaurant Manager van McDonald’s restaurant Kampen, de prestigieuze Ray Kroc Award uit handen van CEO en President Steve Easterbrook. De prijs, die vernoemd is naar de oprichter van McDonald’s, is de hoogste onderscheiding voor de beste Restaurant Managers ter wereld.

De Ray Kroc Award wordt eens in de twee jaar toegekend aan een zeer select gezelschap (top-1 procent van de wereld) van Restaurant Managers over de hele wereld. Danny (30) is door de directie van McDonald’s Nederland voorgedragen voor deze award vanwege zijn uitstekende score op servicegerichtheid, gasttevredenheid en met name de operationele resultaten van zijn restaurant. Danny onderscheidde zich onder meer met zijn uitstekende gevoel voor Hospitality, creatief ondernemerschap, aandacht voor talentontwikkeling, betrokkenheid en inzet voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Danny is zeer verheugd met de prijs: “Het is ontzettend eervol om deze award te winnen en het was een fantastische ervaring om naar Orlando af te reizen. Mijn oud-franchisenemer Ron Feenstra en huidige Franchisenemer, Sjoerd-Jan Feenstra waren ook aanwezig. Zelf ben ik iets eerder met mijn vriendin richting Florida afgereisd en daar heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Een magische reis om nooit te vergeten!”.

Sjoerd-Jan Feenstra, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Kampen, Heerde, Zwolle Centrum, Zwolle-Noord en Zwolle-Zuid, vult aan: “Ik ben ontzettend trots op Danny. Danny is een echte leider en motiveert en coacht zijn collega’s om het beste uit hen te halen. Hij weet op zeer professionele manier de juiste invulling te geven aan Hospitality en stelt de gast altijd centraal. Hij weet andere managers en medewerkers altijd aan te steken met zijn enthousiasme en legt de lat altijd hoog. Meer dan terecht dat hij dan ook deze award heeft gewonnen!”.

Danny van Riessen, Restaurant Manager McDonald’s restaurant Kampen, ontvangt de prestigieuze award uit handen van CEO en President Steve Easterbrook.